Nieuws

Nieuws

Vanaf 21 mei is onze camping geopend (voor kampeerders met eigen toilet en douche). Vanaf 1 juli is ook het toiletgebouw weer beschikbaar.


Iedere laatste zaterdag van de maand zijn de winkeltjes van de winkeltjesroute geopend van 10:00u tot 17:00u – VOOR MEER INFORMATIE KIJK OP: www.noordfriesewinkeltjesroute.nl

Tijdens de wintermaanden is onze camping gesloten, wij zijn open van 1 april tot 1 oktober. Vanaf 1 april is onze theetuin weer open, u kunt dan terecht voor een kopje koffie, thee of iets anders. Wanneer u b.v. met een groep een wandeling of fietstocht in de buurt organiseert, kunt u ons bellen/mailen voor het regelen van de “catering” onderweg.

Wanneer u een familieweekend boekt op onze camping, kunnen wij tegen zeer voordelige tarieven (25 euro p.p) de catering verzorgen (koffie met oranjekoek – warm- en/of koud buffet, barbeque etc.) en kunt u gebruik maken van de voormalige stalruimte – zitplaatsen voor ongeveer 25 personen. Wilt u meer weten dan even een belletje/mail zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Onze sneupzolder maakt deel uit van de Noordfriese winkeltjesroute. Dit is een route van 30km waarbij u een verscheidenheid van kleine plattelandswinkeltjes tegenkomt (o.a. brocante, engels servies, pottenbakker, kaarsenmakerij, tuinschilderijen, katoendruk etc). Voor de route, openingstijden en verdere informatie: www.noordfriesewinkeltjesroute.nl

Vanaf 1 april 2017 zijn wij aangesloten bij Stichting Rustpunt (www.rustpunt.nu) – kleinschalige gelegenheden waar fietsers en wandelaars kunnen uitrusten en genieten van een kopje koffie en/of thee.