Even voorstellen

Wij zijn Anny en Koos Hoekema. Na 30 jaar in Ternaard te hebben gewoond, besloten wij in de herfst van 2007 in de omgeving een boerderij te kopen.

De keus viel op de Krûdikker 2 in Hiaure, omdat deze plek geschikt was om onze droom (het realiseren van een minicamping) waar te maken. In de eerste helft van 2008 hebben wij samen het woongedeelte van de boerderij grondig verbouwd en gemoderniseerd. Begin 2009 hebben we in een deel van de voormalige stal een kantoor, entree en bijkeuken gebouwd. In 2010 zijn we begonnen met het maken van een sanitairgebouw.

Op zaterdag 1 mei 2010 is de camping door onze drie kleinkinderen officieël geopend.

Onze camping heeft max. 15 ruime plekken, voor elke plek is een elektrische aansluiting beschikbaar van 6A (1320 Watt). Wij zijn geopend van 1 mei tot 1 september.

De gescheiden (dames en heren) sanitaire ruimtes (2 douches, urinoir en 2 wc’s) zijn ingericht in de voormalige paardenschuur, hier is een aanrecht geplaatst waar u uw afwas kunt doen en er is een uitstortmogelijkheid voor het chemisch toilet.

In het achterste gedeelte van de stal van de boerderij is een ruimte voor onze gasten gemaakt, hier kunt u een kopje koffie/thee of een biertje/wijntje drinken en rustig een krantje lezen. Wanneer het te koud is, steken wij voor u de houtkachel aan.

Op de zolder is een “rommelmarkt” van zowel oude als nieuwe spullen, een gedeelte van de opbrengst is bestemd voor een goed doel.

Wandelaars en fietsers kunnen terecht op onze buitenterrassen.

Wij zijn aangesloten bij de SVR (Stichting Vrije Recreatie).